Monday, June 7, 2010

Award yg dah berabuk dari Nowwa...hampun...


1. Apa yang bermain dalam fikiran kamu sekarang?
Nak update blog....nak masak apa berbuka ptg ni...siapkan order org
2. Nama samaran kamu ?
Byk! Nak tau yang mana hehehe
3. Berikan tiga orang yang kamu sayang
- Diri saya
- Keluarga kecik saya (Me, DH and kids)
- Keluarga besar saya (My siblings, in-law & family)
4. Panggilan untuk si dia
- Abuuungggsss hahahahaha
5. Hadiah yang korang impikan dari orang tersayang
- Knp cam x pernah terlintas ek? Ikut dia la apa yg ikhlas dari hati dia, i terima hukhukhuk
6. Blog mana korang suka follow?
- Blog yg follow akak la
Note: Nowwa apakah kamu sudah berpuashati....muahuahuahua

4 comments:

sehati sejiwa said...

makngah thank u!! bagi award...dah amek dah..b erat woooo...makasih skali lagi...mentang -mentang la kita lama tak hupdate..huhu...

Nowwa Fitri said...

Dahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

myza said...

aiseh..dpt award di saat busy begini..Thanks MJ love u to0..muah2(geli x) hahhaa

Mamajenn said...

k.long : penyakit kita nampaknya serupa k.long...sib baik ada award ni, semangat sikit nak update blog hehehhe

nowwa : amboi amboi amboi lagikkk...jgn la marah..penat aku scroll blog ko cr tag hr tu hehehehe byk gile aku tinggal

myza : sambil masukkan brg dlm kotak, sambil menjahit beg i itu, apasalahnya ketuk2 sikit notebook tu n jwb soalan2 yg x byk mana tu...i x geli klu org ckp luv2 kat i ni...cuma bila cikbob ckp je i geli hahahahaha...gatai..