Friday, July 9, 2010

Menu malas

Sebenarnya Mj x sempat2 nak edit gambar2 yang ada dlm memory card. So, ni pick je mana yg dah ada dlm pc ni. Dah siap2 edit. Dah basi la menu ni sume hehehe..tp tepek je la kat sini..kadang tu bkn apa, kita ni rayau2 blog org, bknnya nak ambik resepi sgt tp disamping menambah kenalan, nak cr idea gak apa yg nak dihidangkan utk keluarga..kan..

Kangkung ni MJ tumis biasa lps tu curah sos tiram je. Tp sos tiram ni tercair plak..hmm mungkin masa ni sos ku hampir habis dan sudahnya kukocok2 botolnya dgn air je hahahaha.

xlain dan x bukan...tadaaaaaa...telur rebus masak kicap...hehehehe...nowwa ko nak resepi x kekeke...

4 comments:

Nowwa Fitri said...

akukan tolor masak apo pun aku suko..sodap ehhhhhhhhhhhhhhh

nk resipi?pelangkung nak?

Mamajenn said...

gilenye garang pompuan nih hahahha

myza said...

wah malas ye..main cmpak2 aje..kikiki

Mamajenn said...

tu la dia bila malas menyerang...tp yg penting 'donut2' i sume sukeeee hehehehe