Friday, January 2, 2009

Menjahit beads plak..

Antara aktiviti cik kiah sekarang ye. Utk mereka2 yang bosan blh la join aktiviti sihat ni..
Baju yg ku jahit ni dah berkali2 tukar design..ni yang latest ditukar ye...nyaris x hancur je hujung baju ku itu..

Tetapi design ini telah dikutuk oleh Bro Boban dgn ayat kejam seperti berikut:
"Design camni, cik minah hujung tanjung pun blh nampak"
Ceh!

Aku cabut balik dan tukar design ni...

Yang ni x sempat tanya...sbb klu tanya org yg buta seni mmg camtu hahahhaha..suka la, gue punya baju..:P Ok la kan aktiviti ni, sekurang2nya xde la saya nak merengek2 lagi kat telinga encik boban utk bawa jenjalan..

2 comments:

aid said...

lawo gak design tuh...nanti gua nk tiru gak le...tp arie tuh de beli tudung, ingat nk jahit manik tepi...tp bile yer....bznye gua....muakahkahkahkahkiok

Shima Sulaiman said...

elehhhh anak baru sorg dah bz kononnnnnn...