Wednesday, January 28, 2009

Tagged dr Sdr. Sepul

10 perkara ttg diri kamu, yg org lain tak tau?

1. Suka berangan
2. Minat sangat mencuba makanan dan resepi yang pelik2
3. Dah lama stop minum Nescafe sbb jadi ketagih plaks...x minum sehari je rasa laloq semacam...ceh
4. Tidak suka memakai barang kemas. X kira la emas ka, suasa ka, perak ka, plastik ka...tp buat masa ni la...kot dah 'dewasa sesgt' nnt teringin, x tau la kan. Well, masa berubah dan manusia pun mungkin akan berubah auwwwsss
5. Jaki sgt tgk org main snow...maknanya teringin sgt nak jejak kaki ke bumi omputeh
6. The very the sensitive gitu..
7. Setengah org maybe dah tau kot, penghidap penyakit gastrik. Dah hampir nak kena operate sbb suspect usus jadi ulser..usus den hampir bocor..tp lepas tu x jadi pulak...alhamdulillah.
8. Cepat cemas kalau call org2 tertentu berkali2 tp x dpt, especially my cik abang la kan sbb keje jauh la jugak.
9. Cepat simpati pada org2 tua, kanak2, peminta sedekah, binatang2 teraniaya.
10. Nak dpt balik berat badan sblm kawen hahahahha blh ke..sekarang dah 48 kg tau..

Yea..yea...dapat hadiah dr sepul...tks again...!!!

12 comments:

Saiful Ramadzan Hairani said...

yang last tue... 'berat badan ideal'. yeh! tunggu hadiah ya...

Shima Sulaiman said...

ooo perli ye...x pe..nengok la nnt..sikit je lagi nak sampai..huhahuha harap2 la...

Saiful Ramadzan Hairani said...
This comment has been removed by the author.
~PakKaramu~ said...

Salam ziarah

Shima Sulaiman said...

Saiful : tengkiu...tengkiu...mak sungguh terharu uhuhkkk

Pak Karamu : Salam ziarah kembali..

Kamehameha Expert said...

tak tau plak hang ni berpenyakit shimah oii..
tapi..idup lagi tu kira ok la..haha

Saiful Ramadzan Hairani said...

hehehe.... jgn lupe makan beso ptg nie....

Saiful Ramadzan Hairani said...

lapar.. lapar...

Shima Sulaiman said...

encik maman : tu yg aku malas nak cite kat hang...nnt hang sedey.

Sepul : ala x best pun mkn ptg tadi..apa2 pun lega 1/10 dah settle..hahahaha huuuaaaaaaaaa...tensennya..

myza said...

qasima cmne nak dpt tagged

Shima Sulaiman said...

tagged ni biasanya blogger lain akan dedicate kat kita..bkn main mintak2...diorg akan pas pd sapa sj yg diorg suke..yg bertuah/mangsa akan dapat..kalau blh x nak pun hehehhe (jahat tak..gurau je kengkawan ek)..sbbnya kadang tu malas nak pikir jawapan2nya..knp nak ke?

sehati sejiwa said...

oo gitu ekk..baru k.long tau..