Sunday, April 26, 2009

Suka & Duka

Suker sesgt bila Selangor menjulang Piala FA tadi hahahha. ayat2 gersang yg selalu aku dgr dr pihak yg tewas; Pengadil berat sebelah, Pengadil kena beli bla bla bla. Ala aku bukan nak bakar Penyokong2 'itu' tp kalau betul sume silap pengadil, kenapa korg x guna masa penalti. Aku ingat penjaga gol tu baca doa ke apa, sbb mulut dia terkumat2 x renti2 mcm org berjampi serapah plak..tp itu la dia...ianya milik kami "SEEEELAAAANNNGGGORRR!!!!!!!

Tp yg sedihnya 'AWOK' keluar...aku cam x leh terima hakikat dia kuar. Kot mak budak beranak 5 (yg aku tgk persembahan dia mcm sama je sepanjang minggu) or budak laki nama Y tu (br mlm ni aku tgk dia buat best sikit), logik la jugak. The shuffler just left d Academy! Huaaa...oppsss mesti korg kutuk aku tgk AF kan...suka la..aku nye tv, akunya astro tp En. Asben yg bayar lalalalaa.

Esok kitorg nak gi jalan...gi mana? tunggu my next entry..ok nak tido dah.

4 comments:

myza said...

cesh.gua minat aril gak~!

Encik Bob said...

Selangor lawan Kelantan di bukit Jalil nampak bagus la perlawanan dia.. sebab dua2 team nampak kesungguhan cuma nasib tidak menyebelahi Kelantan. Indra laju tapi sepak ke palang, Khalid malas berlari..Pengadil tu profesional, dia penah jadi pengadil world cup apa..jadi penjaga garisan la.

sehati sejiwa said...

lalalaa...ramai yang tak puaih hati si aril kuar....tiap2 minggu dia best aper...kan?!!

Shima Sulaiman said...

myza & k.long : cam x best je nak tgk af lg bila 'awok' kuar. Yang lelain tu cam hampes je kecuali hafiz (BUKAN PAKTEH YE) n claudia..cess apahal gua emo sgt ngan AF ni...ishhhh..

En.Asben : Wa tada hal...wa jati SELANGOR...(bila menang je la kekekeke)