Friday, March 20, 2009

Aktiviti 'KERAS TANGAN'

Aktiviti ni kalau x 'dijemput' si Diana tu, x de nye la aku nak gi. Usha dah bertahun2 tempat training tu tp x blh nak disempatkan jugak...dan akhirnya berjaya gak aku melapangkan masa dan terima kasih kepada Kanda Boban kerana 'sudi' mengorbankan masa tidur dengan menjaga hero2 yang cemerlang, gemilang dan terbilang itu ahakss....balik je dari kelas tu, hero2 ku menyerang kotak yang mama usung...

Meh tengok apa dalam kotak tu...

Untuk mempraktikkan ilmu ini, seperti yg dicadangkan diana, DO FOR CHARITY FIRST!!! So, CaptPait, memandangkan b'day mu yg terdekat, akan ku usahakan buat secara free...nnt akak design bandar yg hancus dilanggar raksaksa dan ultraman yg lampunya dah merah berkelip2....hehehehhe..kamu2 yg sedang melihat2, nnt blh minta quotation ye kekekeke ceh mcm dah pro je nak ambik order..

5 comments:

sehati sejiwa said...

Wooo!!!makngah cantiknyer..cam kedai punyer..leh order ngan makngah jer lain kali..errr..pos laju leh ker? hancur tak? heheheh

Shima Sulaiman said...

hahhahaha confirm hancus..nnt le kot cik bob sanggup 'menyendatkan' kereta dgn alat2 menghias tu, ble le buat kat Pekan nnt..hehehehe...mcm kena tukar keta luas sikit la rasanya...bila la agaknya..

aid said...

lawonye kek...x kire, raksasa pon raksa lah...gua nk gak...janji free...muakahkahkahkiok

chomeldvery said...

waaaaaaaaaaaaaa tahniah! bljr kt loveliana ke? kt sini x leh buat gitu sbb perhiasan kt atas tu x jual...huhuhuhuhuhuh..amacam best tk bljr? citerla....

Shima Sulaiman said...

Achu : Kot x jadi, sempat lagi cr kat King's kekekeke...

Sr.ku : Pandainya teka..belajar ngan dia la. Akak pun pernah gi kelas dia ek? Ni tgh semangat nak belajar steam bc plak...tp tunggu le 2/3 bln lg...jadual harian penuh beb! Skrg tgh slowly belajar sendiri teknik bc transfer...tp try mkn sendiri2 dulu..