Friday, March 6, 2009

Apa yang ke-enam dari enam...

Assignment terkini dari Cik Fiza..

1. GO to your photos folder in your computer
2. GO to the 6th Folder of your photos
3. GO to the 6th photos in that folder
4. Put the picture on your blog & description of it.
5. Invite 6 friends to join the challenge
6. Link them in your blog & let them know they have been challenged.

Eleh sonang yo...


Ni gambar eiii..Abah pegang Adik Ami masa potong kek ni..Ateh tukang ambik gambar..Masa ni kat kampung hubby di Salong, Pekan, Pahang. We were celebrating Najmi 1st Birthday. Masa tu 1st day hari raya. Mama buat kek non-bake cheesecake. Masa nak bawa dr Pekan ke Salong, jalan terentak2...maka terjadilah tanah runtuh pada structure kek itu...tapi kek tu aku rasa kureng sikit rasanya dari yang biasa buat sbb ada bahan2 yang kurang n susah nak cari kat sana..ok tu je..

Maka dengan itu, Beta menghantar utusan ini untuk dayang-dayang/pengawal pintu istana meneruskan usaha mereka:
a. Diana (folder byk kann...)
b. Isma (kiranya yg ke-enam..bkn 600 tau:) )
c. Myza (hari tu nak tagkan...meh ambik)
d. Kak Long (belajar2 ye bila dah ada blog ni)
e. Bang Nuar (layanzzz)
f. Kak yani (mari menge'tag' )

6 comments:

FIZA said...

hahahhaha.. baru je nk tnye tu kek ke apo.. hihihi.. x de jual kt pasaran kek rupe cenggitu.. :d

Shima Sulaiman said...

hahahaha tu la jujur sgt bila buat assignment ni kan...klu ikutkan malu nak letak gambar tu..

myza said...

kena ke..kalau gmbr ke nam tu censored cmano pulak??adoiyaiii...

Shima Sulaiman said...

sapa suruh simpan gambar2 gitu dlm pc...patut la pc slow gile hahahaha x kira, tu arahan tag ye:)

Nuar said...

Ayo yo...ayo pa...ayo ma....
kalu kek runtug bole makan dengan sudu.........
Teringat time student dulu bawak biskut kacang dari Shah Alam sampai Skudai naik moto.....sampai skudai....semuo biskut hancusss.....last2 makan dgn sudu.....abih gak sebab ramai yg tolong ....ha ha ha.

Shima Sulaiman said...

tu member jaga hati supaya next time bw la apa2 yg patut lg...biasa la student, tolak kayu ngan batu je..janji perut terisi.